Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Kaikki blogit puheenaiheesta Oulun seksuaalirikokset

Suomen taattava turva lapsilleen

Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko (kesk.) esittää, että kuntien tulisi harkita nuorille kotiintuloaikoja (MT 8.7.). Esitys tuli julki samaan aikaan, kun poliisihallitus julkaisi rikostilastonsa, jonka mukaan alaikäisiin kohdistuvat seksuaalirikokset ovat yli 40 prosentin kasvussa.

Viime vuodenvaihteessa tuli julkisuuteen lukuisia tapauksia, joissa aikuiset maahanmuuttaja- ja turvapaikanhakijamiehet olivat käyttäneet hyvinkin nuoria suomalaislapsia seksuaalisesti hyväkseen. Tänä vuonna useita tekijöistä on tuomittu useamman vuoden vankeusrangaistuksiin.

Oulun moskeijan sulkemista harkittava

Oulun moskeijan sulkemista on perusteltua harkita kahdesta syystä:

 

1. Moskeijan johto suhtautuu sen tiloissa uskonnon opetuksen yhteydessä tapahtuneeseen lapsen törkeään raiskaukseen vähättelevästi kiistämällä teon yhä käräjäoikeuden tuomion jälkeenkin.

Yhdistys ei ole ilmaissut huoltaan tapahtuneesta tai ilmaissut sympatiaa uhrille esimerkiksi anteeksipyynnöllä.

Yhdistys suhtautuu siis varsin sallivasti jäsentensä väkivaltaan, eikä tunnusta ”maallisen” käräjäoikeuden päätöstä.

 

Ministereiden avustuslupaukset Oululle silmänlumetta

Ministerit Sipilä, Mykkänen ja Mattila lupasivat tammikuussa Oulun kaupungille rahallista tukea sekä seksuaalirikosten ennaltaehkäisemiseksi, että jo tapahtuneen seksuaalirikosvyyhdin uhrien tukemiseksi. Tuolloin puhuttiin kahdesta miljoonasta. Nyt vaikuttaa siltä, että tammikuiset lupaukset olivat pelkkiä puheita, sillä kaupungin saama tuki onkin todennäköisesti puhuttua paljon pienempi.

Alaikäisiä henkilöitä on raiskattu

Todennäköisyys sille, että pelkästään alaikäisiä naarasoletettuja henkilöitä olisi raiskattu, lähestyy nollaa. Varsinkin kun maahan saapuneiden turvapaikanhakijoiden joukossa samaan sukupuoleen esiintynyttä kiinnostusta käytetään paljon perusteluna turvapaikan saamiseksi. 

Toden totta, varmasti on ollut lähtömaassaan ongelmia, jos kiinnostus on suuntautunut sekä alaikäisiin, että oman sukupuolen edustajiin.

Kuka takoisi maalaisjärkeä ns. asiantuntijoiden päihin

Oulussa on päätetty, että turvapaikanhakijoiden vieminen kouluihin ja päiväkoteihin keskeytetään toistaiseksi. Oletan, että oululaislasten vanhempien enemmistö on päätökseen tyytyväisiä, enkä nyt lähde kertaamaan, mistä tämä oletukseni johtuu. 

 

Li Anderssonin suunnaton huoli turvapaikanhakijoista.

 

Li Andersson huolissaan turvapaikanhakijoista:

 

–Turvapaikanhakijoiden oikeusturvan toteutumisesta ja oikeudesta saada asiantuntevaa apua on pidettävä huoli, sanoo Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson.

 

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3756721-li-andersson-vaatii-halli...

 

-Li Andersson suivaantui alaikäisten turvapaikanhakijoiden pätkäoleskeluluvista - jätti kirjallisen kysymyksen hallitukselle

 

Päättäjät ovat sallineet arjen turvallisuuden murentua

Järkyttävät, lapsiin kohdistuneet seksuaalirikosepäilyt Oulussa ja Helsingissä ovat nostaneet Suomessa poliittisen myrskyn. On oikein, että eduskuntapuolueet ovat löytäneet yksimielisyyden siitä, miten tilanteeseen reagoidaan – nopeasti ja riittävän jyrkästi. Yhteiskunnan on annettava selvä viesti, että se ei siedä tällaista. Tässä ei ole mitään epäselvää.

Mika Niikko ja Hänen, ei niin hyvä ajatus.

Seksuaalirikollisen kastorointi, ratkaisu?

Just oli Iltasanomissajuttu kuinka nainen valehteli miehen raiskanneen hänet, mies istui syyttömänä  9kk vankilassa, kunnes nainen tunnusti valehdelleensa. Nainen ei pahemmin rangaistusta kärsi vaikka tuhosi toisen elämän - ei mahdu mun oikeustajun piiriin! 

Pedofiileille pakollinen kastraatio

Seksuaalirikosten liian lievät rangaistukset ovat jo pitkään halventaneet uhrin oikeusturvaa. Erityisesti korkean uusimisriskin rikolliset on edesvastuutonta päästää vapauteen, ja lähinnä odottaa, milloin uusi tapaus paljastuu. Pahimmassa tapauksessa yhdellä pedofilia-ringillä voi olla satoja, jopa yli tuhat, uhria kuten Britanniassa on nähty.

Liki 50 ehdotti seksiä varhaisteineille

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä