Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Kaikki blogit puheenaiheesta Husu

pikkaisen vielä husun twiitistä :-D

Keskeinen ja merkittävin pointti asiassa on siis poliisin mukaan se, että: "Twiitit eivät poliisin mukaan kohdistu tunnistettavaan ja rajattuun ihmisryhmään, joten asiassa ei ole syytä epäillä myöskään kunnianloukkausta." mutta, mutta... - onko poliisi oikeassa?

Persut sanalla viitataan tuossa twiitissä mielestäni selvästi perussuomalaiset puolueen jäseniin, ei puolueeseen. Jos noin on niin kyllä ainakin minä pystyn yksilöimään monta perussuomalaista. Ne joilla on pääsy jäsenrekisteriin pystyvät yksilöimään jokaisen.

Menikö rasistikortista teho?

Taannoinen syyttäjä vastaan Vehkoo oikeudenkäynti oli rasisti, rasisti -huutelun iltaruskoa. Toimittaja Vehkoo oli julkisesti katsonut afrikklaistaustaisen Junes Lokan olevan rasisti ja natsipelle. Sananvapaushan sallii moisen mielipiteen, jos sen pitää omana tietonaan. Vaan itkuhan siitä rasisti-huutelijalle sitten tuli.

Kansa + ryhmä = kansanryhmä?

Yksi tämän päivän eniten puhuttaneista aiheista on ehdottomasti ollut Abdarahim "Husu" Husseinin rasistikommentti perussuomalaisista ja heidän äänestäjistään. Paljon on pohdittu sitä seikkaa, että voivatko perussuomalaiset ylipäätään olla sellainen kansanryhmä jota lailla kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on tarkoitus suojata. Jopa professorit ovat asiasta eri mieltä. Ihme sitten jos asiaan ei täällä blogeissa saada varmuutta.

Jos persujen lakialoite olisi mennyt läpi, Husulla ei olisi mitään hätää

Suomesta ei todennäköisesti löydy some-käyttäjää, joka ei olisi kuullut demarien kaupunginvaltuutettu Abdiraham "Husu" Husseinista. Hussein haukkui twitterissä kaikkia persujen äänestäjiä ja kannattajia rasisteiksi. Perussuomalaisten Jouni Kotiaho teki asiasta tutkintapyynnön poliisille. Kiitän vilpittömästi Husua tapahtuneesta, sillä pääsemme tästä hienosti sananvapauskysymysten äärelle.

SDP:llä on ongelma

Jatkuvalla syötöllä paljastuu uusia ongelmia.

 

Mikä SDP:ssä mättää? Halutaanko kaikki vaan SDP:hen ääniä keräämään taustoista välittämättä?

 

Miksei ole puoluejohto jo ollut tuomitsemassa toimintaa. Nyt on vain tällaistä sattuu ja kukaan ei ole erehtymätön.

 

 

SDP:llä nyt 2 kuumaa tapausta: Hussein ja Husu

 

Politikointi kouluissa on kiellettävä!

Puoluepolitiikan tuonti kouluihin on epäasiallista. Kyseessä on suoraan lapsiin vaikuttaminen. Nuo asiasta juurikaan tietämättömät lapsukaiset kuuntelevat ja imevät aikuisten mielipiteitä. Kun asialla on sekä koulun henkilökunta että ammattipoliitikko, on asia vakava. Lapset pitävät opettajien sanaa luotettavana ja näinhän periaatteessa kuuluisikin olla.

Te kysyitte, minä vastaan osa 3

Olemme nyt edenneet blogin  ”Te kysyitte, Minä vastaan”- korjaussarjan kolmanteen, viimeiseen (ja ehkä parhaaseen!) osaan. Ykkösosa löytyy täältä ja kakkososa täältä.

Te kysyitte, minä vastaan osa 2

Heipä hei Husulta ja tervetuloa tämänpäiväiseen jaksoon blogini ”Te kysyitte, Minä vastaan”- erikoislähetyksestä. Avausjakson löydätte blogista täältä.

Tänään päästäänkin jo itse asiaan eli blogikirjoitusteni sisältöön.

Te kysyitte, minä vastaan: osa 1

No Husu täällä hei!

Saan paljon palautetta siitä, miksi en vastaa useammin blogiin jätettyihin kommentteihin. Syitä on monia, mutta koska tuota samaa asiaa on ihmetelty niin moneen kertaan, päätin omistaa viimeisen vuoden aikana blogiini saamille kommenteillenne kokonaisen kolmiosaisen blogipostauksen sarjan.

Hyvät naiset ja herrat: ”Te kysyitte, Minä vastaan”.  Täällä ollaan koko viikko!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä