Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Kaikki blogit puheenaiheesta Antti Rinteen hallitus

Hallituksen prioriteetit paljastuivat - hyvät veljet voittivat

Hallitus ottaa velkaa ja pihistelee vähän kaikesta. Johonkin rahaa riittää. Seuratkaa tekoja, älkää puheita.

 

Muutamat lisäyskohteet:

Syvätyperyyden aika - sensuuri iski)))

HUOMIO: UUDEN SUOMEN SENSUURI ISKI. MINUN PITÄÄ PIENENTÄÄ TIMO VIHAVAISEN BLOGIN SITAATTIA. TAI SAAN VAROITUKSEN tai blogi poistetaan.

hyvä toimittaja Huusko!)))) yrittäkää löytää se journalisti sieltä jostain siielun sisältä)))

Lyhennän sitä sitaattia. Nyt se on lyhyempi.

**

Ihmiskunnan syvien älyllisten ja moraalisten lankeemusten keskellä pilkahtaa joskus toivon säteitä.

Silloin kun turpea hälinä, invisition pöyhkä ja tyhjä kalkatus sammuttavat kaiken älyllisen - juuri silloin on hyvä kuunnella järjen ääntä.  

Avoin kirje tovereille Husu ja Rinne

Hyvä toverit Antti ja parahin toveri Husu!

Pahoittelen tällaista epämuodollista tapaa lähestyä Teitä mutta ehkä se sopii kuitenkin, koska asia on tärkeä.

Poliisi päätti sitten olla syyttämättä sinua toveri Husu väitteestäsi, että kaikki perussuomalaiset ja heitä äänestäneet ovat rasisteja.

Antti Rinteen työllisyystavoitteet

Työllisyystavoitteiden saavuttaminen, eli 75%:n työllisyysasteen saavuttaminen olisi helppo juttu. Kaikki tietävät miten se tehdään ja saavutetaan.   Sipilä ainakin tiesi sen ja edelliset pääministeritkin tiesivät sen.   Antti Rinnekin sen tietää, mutta yksikään pääministeri ei ole Lipposen jälkeen saanut hommaa hoidettua, saako Rinne?

 

Potilas olisi kyllä parannettavissa, taudin nimi on kilpailukyvyn heikkous ja lääke sairauteen olisi kiky. Se on myös ainut toimiva konsti, muut konstit ovat pelkkää näpertelyä, tai silmänlumetta.

 

Happamia ovat Keskustan aktiivipihlajanmarjat

Keskusta on ajautumassa riitoihin muiden hallituspuolueiden kanssa niin sanotun aktiivimallin purkamisesta. SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät haluavat purkaa aktiivimallin mahdollisimman nopeasti. Keskusta vasta, kun mallin tilalle on luotu ”korvaavia toimenpiteitä”.

Ihmekös tuo.

Hallituksen kesän surkea saldo: suhteet Unkariin pilattu?

Antti Rinteen VIHER-HALLITUKSEN kesän liehunta on kohta ohitse.

Näyttää siltä, että hallitus on vähän samanlaisen tilanteen edessä kuin opiskelija, joka on palannut interrail-matkalta tai Berliinistä diskoilemasta.

Saldo on seuraava:

On vähän pöhnäinen olo ja kesän rilluttelut maailmalla vihlovat pintaa.

Antti on meuhkannut EU:ssa Afrikasta mutta kukaan ei ole oikein huomannut mitään.

Sisäministeri on ponnistellut herkeämättä ISIS-morsiamien puolesta.

Rinteen hallitusohjelman työtulotuki pahentaa tukiviidakkoa

Unohda maailmaa kiinnostanut perustulokokeilu, Rinteen hallitus ajaa negatiivista tuloveroa ja työtulotukea – mitä ihmettä ne ovat? (Yle 22.7.2019) sekä Rinteen hallitusohjelma kompastuvat terminologiaan.

Perustulo on tulonsaajan kannalta nimittäin täysin identtinen järjestelmä negatiivisen tuloveron kanssa, ja koska ette kuitenkaan minua usko, niin uskokaa vaikka Pursiaista:

Äidin hätä

Julkaisen alla olevan kirjoituksen huumenuoren äidin pyynnöstä.

Mitä sinä vastaisit tälle äidille, kun hän tiedustelee miksi palveluja ei ole saatavilla kesäaikaan? Mitä vastaisit, kun hän ihmettelee miksi hallitus ministereineen keskittyy lähinnä Al Holin leiriin ja Afrikan asioihin? 

Voisiko Rinteen hallitus tehdä kuten opettaa ministeri Ohisalon johdolla, ottaa vakavasti suomalaisten nuorten syrjäytymisen? Äidin yhteystiedot saa minulta jos hallituksen jäsenet haluavat tavata ja tukea huumenuorten vanhempia.

Solidiumin asemaa tulisi pohtia hallituksen omaisuusmyyntien yhteydessä

Vastavalittu hallitus on päättänyt kattaa - katsontakannasta riippuen – menot tai investoinnit myymällä valtion omaisuutta. Valtion omaisuutta ollaan laittamassa niin sanotusti lihoiksi noin kolme miljardia. Tästä kolmen miljardin myyntipotista valtaosa, 2,5 miljardia, tulee kohdistumaan valtion yhtiöomistuksiin, joita sillä on 66 yhtiössä. Erityishuomio tulee olemaan valtion pörssilistatuissa ns. sijoittajaintressiyhtiöissä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä