Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Sosialidemokratia kiellettävä

Ylioppilas ja peruspalveluministeri kohahduttaa jälleen, Nyt hampaissa on tupakanpoltto. Tuoreessa esityksessään Maria Guzenina-Richardson esittää parveketupakoinnin kieltämistä. Juuri on toivottu hänen esityksestään keskioluen laimentamisesta niin seuraava luu on heitetty kaluttavaksi. Nämä esitykset ovat niin kaukana arjesta, että ei voi kuin ihmetellä eikö kanssademareita hävetä. Idealismilla Itä-Saksaakin rakennettiin vaan kuinkas kävikään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Tällaista tekstiä se saa aikaiseksi, kun provosoidutaan.

Vain me kovahermoiset saisimme käydä poliittista keskustelua.

Heikkohermoisilta, kuten aloittajalta pitäisi hyväksyä vain marjan poimintaan liittyvä keskustelu.

Pertti Metsä

Meinaako se Markku käydä meidän Marjaan kiinni? Kielletään parvekkeet, lasitetut varsinkin. Jätä hyvä mies Marja rauhaan.

Mika Kuusela

Eiköhän tämä Maria Guzenina-Richardson liene Kokoomuksen agentti-myyrä, jonka tehtävänä on alasajaa demarit kaksipuoluejärjestelmän tieltä. Sen minkä Lehtomäki teki kepuleille, sen tämä helevetin höntti tekee demareille. Se on yhtä alamäkeä nyt.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Kielletään samalla kapitalismi ja ahneus.

Mutta mitä tulee demareihin niin kyllähän se voitaisiin kieltää,koska ovat hukanneet juurensa totaalisesti..

Teppo Nygren

Kyseessä taistelu vihreiden kannattajista.
Kun tupakan savu kulkeutuu kerrostaloasunnoissa poltetuista savukkeista rappuihin, niin se härmistyy seinille ja kattoon, jolloin se ei enää edesauta ilmaston lämpenemistä.
Yksi merkittävä syy kasvihuoneilmiöön on juuri parvekkeella tupakoiminen:DDD
Tuon letkautuksen vaan tuohon murjaisin, kun muistan miltä rappukäytävät haisee, kun kerrostaloasunnoissa polttavat tupakkaa. Isännöitsijä on saanut tupakoitsijat siirtymään joissain taloissa parvekkeelle tupakoimaan ja jos se kielletään, niin ojasta allikkoon menee koko homma. Tupakoimattomien asukkaiden vuoksihan tuota kieltoa kai suunnitellaan.

Eila Jokimaa

Jos loogisia oltaisiin, niin tupakointi pitäisi kieltää kokonaan kannabiksen tavoin. Itse asiassa kannabis pitäisi laillistaa ja alkoholi sekä nikotiini kieltää. Minusta terveyssyistä tupakoinnin kieltäminen parvekkeella on ihan ymmärrettävää. Minä itse asiassa tekisin niin, että laillistaisin kaikki huumeet ja kieltäisin parveketupakoinnin. Näin saataisiin huumeiden käyttö ja sen oheisrikollisuus laskuun eikä vaarannettaisi kansalaisten terveyttä. Mutta minä olenkin kommunisti.

J. Gagarin

Jos parveketupakointi kielletään, niin tupakoitsijat tupakoivat sisällä, mikä altistaa esimerkiksi lapsia tupakansavulle. Tätäkö halutaan?

Sitä paitsi mitä järkeä olisi kategorisesti kieltää parveketupakointi niissäkin tapauksissa, joissa siitä ei voi koitua häiriötä tai jos kukaan ei siitä pahastu? Esimerkiksi ylimmässä kerroksessa, t.m.s.

Tuo Guzenina taitaa olla oikea kieltomanian kourissa vaikertava kireäpipo.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset