Rinteestä leivotaan pääministeriä – SDP 22,4% ja KOK 19,7%

Tämä ero säilyy todennäköisesti huhtikuun eduskuntavaaleihin asti. Tosin sillä edellytyksellä ettei Rinteen kupla satasen lupauksesta eläkeläisille puhkea.

Jos hallitusta nyt muodostettaisiin niin kolmanneksi pyöräksi sinipuna-hallitukseen riittäisi Vihreiden 12% kannatus. Mikäli Vihreiden sijaan PS otettaisiin hallituksen niin tarvittaisiin todennäköisesti Rkp apupyöräksi kristillisiä unohtamatta.

Merkittävää tässä tutkimuksessa on viime vaalien tuloksen huomioiminen yhdessä haastattelun tuloksen kanssa. Yle ehti jo antaa viime gallupissaan PS:lle 9,8% kannatuksen.

Saamme siis todennäköisesti seuraavaksi neljäksi vuodeksi velkarahalla elelevän pääministerin ja hallituksen. Todennäköisesti Kiky myös vesittyisi ja hävittäisimme sen tuoman 3-5% sisäisen devalvaation hyödyn.

Tällaiseen hallitukseen Perussuomalaisten olisi vaikea lähteä mukaan.

 

Viite – HS gallup: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005901149.html

 

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu