Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Puuntaimet ajoteiden monttuihin?

  • Urapaikkausta Vaajakoskella. Kuva ei liity esitettyyn tapaukseen.
    Urapaikkausta Vaajakoskella. Kuva ei liity esitettyyn tapaukseen.

Pääministeri Juha Sipilä totesi 31.8. Eurooppa Foorumissa Turussa, että autoilijoiden pitäisi osallistua ilmastonmuutoksen vastaiseen toimintaan. Hän ehdotti polttoaineen hintaan maksua, jolla voitaisiin istuttaa puu joka tankkauksella.

Sipilä unohti nyt kokonaan sen, että autoilijat tulouttavat verotuloina 8 miljardia euroa valtion kassaan joka vuosi. Siitä summasta vain noin 1,5 miljardia palautuu takaisin mm. väylien hoitoon.

Tiestön korjausvelka vain kasvaa ja logistiikalle aiheutuu monenlaisia ongelmia, kun liikenne takkuaa. Yksityisautoilijat joutuvat korjaamaan autojaan omin kustannuksin ajettuaan monttuun.

Itseltäkin katkesi auton renkaasta vyö keväällä Laukaantiellä ja jouduin ostamaan uuden renkaan. Nyt samasta pyörästä rikkoontui laakeri ja sekin jouduttiin vaihtamaan.

Tiestö on jo niin huonossa kunnossa, että niihin teiden monttuihin voitaisiin kohta jo istuttaa noita pääministerin ideoimia puiden taimia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Kirjoitin tämän samana päivänä eli 1.9 ja näin seuraavana päivänä Suvi Karhun videon. Ihan hyvä.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Jarmo. Tätä tuo on, kun se vanha "vihtahousu" vetelee niitä rahoja sieltä välistä, vaikka lupasi antaa itsensä kumartajille kaiken ja heiltä ei taida rahoja herua oikein kauniilla kumarruksellakaan. Vaan toisen omaa, hän omanaan lupaili, ei siksi ole mikään ihme. Kumartaneet, eivät mielellään luovuta "sarvipäältään", saamiaan, eivätkä, ilmeisesti voikkaan luovuttaa, toisen Herran palvelijoille, rahojaan. Siunaten Lasse Hietanen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset