Leipää automaattisesta kauppa-autosta

Itseohjautuvat kauppa-autot tulevat kutsusta paikalle parin vuoden päästä toteaa Berner.

Missä ihmemaassa liikenneministeri elää? Limppu ja voi tulisi niin kalliiksi, että siihen hupenisi kuukauden ansiot. Toisekseen maaseutu olisi jo tuolloin autio eikä näitä kauppa-autoja tarvittaisi. Mihin me tarvitsemme tällaista liikenneministeriä?

Tieliikenteeltä kerätään vuosittain noin 8 miljardia verotuloja. Niistä päätyy takaisin noin 1,5 miljardia väylien ja teiden kunnossapitoon. Nyt olisi elintärkeää pitää liikenneinfra kunnossa ja poistaa korjausvelka.

Liikenneministerin tulisi hoitaa perustehtävänsä eikä haihatella. Lisäksi päästöjen vähentämiseksi on naulattu tavoitteeksi 250000 sähköautoa ja 50000 kaasuautoa vuoteen 2030 mennessä. Kuka maksaa? Yksityinen autoilija tietenkin.

Tämä on järkyttävää miten autoilijan kukkarolla unelmoidaan ja ihan valtakunnan huipulla.

Iltalehden juttu Porin Areenan Liikennevallankumous -keskustelusta: http://www.iltalehti.fi/autouutiset/201807182201083213_oa.shtml

 

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu