Jos sinulla ei ole rajoja, sinulla ei ole maata

Tämän toteaa Donald J. Trump Yhdysvaltojen presidentti. Tämän voisi todeta myös moni muu maansa johtaja. Valtion on huolehdittavaa rajoistaan, jos et huolehdi niin sinulla ei ole maata.

Suomessa on 300000 työtöntä ja 500000 työtöntä ja piilotyötöntä. Me emme tarvitse työperäistä maahanmuuttoa. Miksi tarvitsisimme?

Valtionvelka on nyt 106 mrd. euroa. Nettovelanotto on tänä vuonna 3 mrd. euroa.

Ollessaan valtiovarainministerinä Jyrki Katainen totesi, että valtion taloutta on hoidettava niin kuin omaa talouttaan. Jos naapuri on siis tehnyt velkaa niin miksi sinä siis ottaisit velkaa ja maksaisit hänen lainansa pois. Tällaiseen yhteisvastuun EU:iin ei pidä mennä. Aina riittää maksettavaa kuten Kreikka, Italia, Portugali jne.

Taistelen aina sellaisen maahanmuuton puolesta, joka puolustaa rajojamme ja huolehtii meistä suvereenina valtiona, Donald. J. Trump.

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu