Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Ruokolahden leijona ja sharia-laki

Muistatteko vuoden 1992? Kyllähän te muistatte ja jutun leijonasta. Media haastatteli silminnäkijää, joka oli nähnyt leijonan luonnossa Ruokolahdella. Tai siis mielestään nähnyt. Sitten tuli joku toinen kertomaan toimittajalle, että hänkin oli nähnyt. Hetken päästä yksi jos toinen oli nähnyt leijonan. Media oli kohta täynnä näitä juttuja leijonannasta. Juttu vaan paisui paisumistaan.

Nyt journalistiliitto järjesti tilaisuuden sharia-laista ja sen soveltamisesta Suomeenkiin. Ajatuksena tämä on yhtä absurdi kuin leijona Suomen luonnossa, mutta niin vain siitä saatiin köyhään uutiskesään otsikoita lehtiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Meitä oikeita Isänmaan ystäviä harmittaa kun vaakunassamme on Götan leijona. Sehän on virtuaalinen eläin, eihän Ruotsissa ole koskaan ollut leijonia.

Nyt meillä olisi mahdollisuus korvata se oikealla Ruokolahden leijonalla. Siitä on sentään silminnäkijähavaintoja ja valokuvia jalanjäljestä!

Leinonaan voitaisiin tehdä jotain parannuksia, maakuntien ruusukkeiden lukumäärän voisi Sipilä päivittää.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Jumalastakin on silminnäkijähavaintoja mm. Mooses. Valokuvaa ei sentään ole. Silti ajassamme vallitseva epäusko on ilmeinen... Ruokolahti voisi ottaa maakuntatunnukseksi leijonan, kunhan tosiaan Sipilä saa ne ruusukkeet ajan tasalle. Suomen vaakunaa kuvastaa enemmän kissa. Sen verran tässä ollaan jo vuosia kehrätty EU:n suuntaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset