Onnea 100-vuotiaalle Suomelle

Kansallinen identiteetti rakentuu kielen, kulttuurin ja valtion pohjalle. Kieli yhdistää suomalaista heimoa ja on väline kanssakäymisessä, kulttuuri muodostuu kansallisista symboleista, juhlapäivistä ja kirjallisuudesta ja valtio rajojemme itsemääräämisoikeudesta.

Kansallismielisyys ja isänmaallisuus kytkeytyy toisiinsa ja on ns. akateemisuutta ymmärtää niiden esiintyvän yksistään ilman toisen olemassaoloa, sillä isänmaallisuus on rakkautta isänmaata kohtaan ja kansallismielisyys pyrkii luomaan tai säilyttämään isänmaan. Luonto, historia, kulttuuri ja arvot ovat olemassa siinä viitekehyksessä, jota kutsutaan isänmaaksi ts. kansakunnaksi.

Koti, uskonto ja isänmaa sopii hyvin asioiksi, joita kansallismielinen korostaa. Kodissa käytettävä kieli yhdistää perheitä ja ihmisiä, uskonto on osa kulttuuria ja isänmaan muodostaa itsenäinen valtio.

 

”Ihmeellisen laulun lumousta

taivas tahtonut ei mulle suoda.

Keräsinpä silti uskallusta

tunteeni näin sulle julkituoda.”

J.V. Snellman.

 

Onnittelut 100-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle!

jarmonahkamaki
Perussuomalaiset Jyväskylä

Jyväskylän seudun Perussuomalaisten ex-puheenjohtaja. Kuljetusteknikko, jonka logistiikkainsinööri opinnot jäivät kesken. Työkokemusta monipuolisesti auto- ja kuljetusalalta. Harrastuksena autoilu, video- ja valokuvaus. Kotisivut: https://jarmo-nahkamaki.webnode.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu