Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Ei todellinen vaihtoehto - Vihreät

Vihreiden Touko Aalto lupaa (KSML 29.10.2016) kymmenen hyvää ja yhdeksän kaunista kehuessaan puolueen vaihtoehtobudjettia. Totuus on kuitenkin toinen. Vihreät rahoittaisi budjettinsa nostamalla dieselin ja työkoneiden verotusta sekä leikkaamalla kilometrikorvauksista ja työmatkavähennyksistä.

Lisäksi vihreät ei esimerkiksi antaisi päästökauppakompensaatiota raskaalle teollisuudelle. Puolue myös leikkaisi turpeen verotukea ja kaivoksien sähköveroalennusta. Näin ollen nämä toimet itse asiassa heikentäisivät työllisyyttä ja ajaisivat yksityisautoilijat entistä ahtaammalle. Tämä sopiikin Vihreälle puolueelle, jota ei huoleta tavallisen ihmisen pärjääminen.

Lisäksi budjetissaan Vihreät eivät esitä makeisveron poiston kattamista mitenkään ja esittävät vielä lisäksi velkaa otettavan 200 miljoonaa enemmän investointeihin verrattuna hallituksen budjettiin. Tätä voisi kutsua jo katteettomaksi lupaukseksi vaihtoehtobudjetin tasapainosta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Työnteko kalliimmaksi ja syömävelka lastenlasten maksettavaksi? Mitä muuta voi odottaapuolueelta jonka kannattajista kolme neljäsosaa ei käy töissä ja viimeinenkin neljäsosa elää taiteilijan tukirahalla.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Viehreät ovat todellinen vaihtoehto, mutta seuraukse peloittavat ainakin minua tämänhektkisten näyttöjen perusteella.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Hyvin kiteytetty molemmilta :-)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Historiaa...Vihreäliike kehitettiin DDR:ssä länsimaiden tuhoksi!

http://rakennusliikeerbau.puheenvuoro.uusisuomi.fi...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset