Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Nyt pitää terävöittää linjaa Perussuomalaiset

Eu-vaalit oli pettymys. Nyt Ylen galluppi lupaa samanoloista kannatusta Perussuomalaisille. Linjaa tulee terävöittää. Nyt on jääty tuleen makaamaan. On myötäilty liikaa Kokoomusta ja Keskustaa ja äänestäjät ovat valuneet niihin puolueisiin. Puoluejohdolta edellytetään nyt uusiutumiskykyä. Ei voi jäädä laakereilleen. Eduskuntavaalien ehdokasasettelussa on paljon pelissä. Nykyisellä gallupkannatuksella hallitus paikka jää haaveeksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Kyllä vaan. Poliittisia tuulia pitäisi haistella herkällä nenällä....

Janne Hilden

Nyt nähdään, ettei nykypäivänä vanhoilliskonservatiivisuudella pitkälle pötkitä.
Neuvon vaihtamaan puoluejohtajanne Paavin johonkin toiseen.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Olen konservatiivisuutta kannattava perussuomalainen. KD kuuluu samaan kastiin. Perussuomalaiset ovat aina olleet "köyhän asialla" ja heitähän ei kokoomukseen kuulu ja nykyisin SDP ajaa vähemmän heikomman kansanosan asioita. Kaikki kansalaiset pitäisi saada samalle viivalle. Sitä ei ole "almujen" jako verovaroin vaan tasavertaiset mahdollisuudet "hyvinvointi"-yhteiskunnassa??

YLE:n masinoima kannatuskysely on täyttä "bluffia"! Somea käyttäen kuten Stubb EU-vaaleissa päästään omalta kannalta haluttuun tulokseen.
Tilastomatematiikassa pitäisi tarkastella otannan taustoja. Kuinka moni pieneläkeläinen tai taloudellisesti tiukoilla oleva pystyy osallistumaan tarvittavien laitteiden hankintaan.
Ei mitään häätää! Äänestysoikeus on myös meillä kaikilla vaikka ei mahdollisuutta olekaan osallistua maksullisiin kesätapahtumiin tai kalliiden laitteiden hankintaan!!!

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Hyvä että laitoit tuon "köyhän asialla" lainausmerkkeihin, sillä vaikkapa meppinne Terho on äänestyskäyttäytymisellään ollut mepeistämme oikeistolaisimpia, ellei kaikkein oikeistolaisin. Samaa on ollut nähtävissa mm perussuomalaisten kovin usein suuryrityksiä ja teollisuuden kantaa peesailevissa kannanotoissa. Sen sijaan tuo köyhän asia tuntuu pääsääntöisesti loistavan poissaolollaan. Jos haluatte uskottavasti toimia köyhien asialla, täytyy teidän terävöittää linjaanne tämän suhteen.

Mutta mitä kannatuskyselyyn tulee, niin olette vuosikausia kyseenalaistaneet kyselyiden tuloksia aina kun ne eivät teille sovi ja mainostaneet niitä kun teillä on ollut nousua. Ja jytkynne jälkeen kuitenkin poikkeuksetta ne kannaltanne pessimistisemmät tulokset ovat toteutuneet vaaleissa.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Niin, se Persujen linja. Itsekkin harkitsin äänestämistä. Lisää velkaa, lisää byrokratiaa, venäläisille kuiskuttelua, ei ryhmäkuria, mutta ryhmkuria kuitenkin ?????

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Näillä luvuilla, jos Kokoomus on suurin puolue, Stubb muodostaa hallituksen. En keksi miksi hän ottaisi "terävän linjan" perussuomalaiset mukaan hallitukseen kun paremmin toimivia pohjia on tarjolla.

Janne Hilden

Soini pohtii plokissaan puolueenne gallup-laskun syitä:

"Gallup tehtiin kesäaikana, jolloin Perussuomalaisten suurin kannattajaryhmä, työntekijät, olivat lomalla."

Öh... eikö muidenkin puolueiden äänestäjien loma-aikaa ole juuri kesä? Vai koostuuko muiden puolueiden äänestäjäkunta vain työttömistä?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Soini tarkoitti varmaan, että Perussuomalaiset eivät vastaa lomallaan puhelimeen ja sen vuoksi kyselystä tuli PS:n kannalta huonohko.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Niinhän siinä käy kun saa tiettyyn agendaan nojaten yllättäen 39 edustajaa ja rahasäkin viestintään. "Mitäs meidän pitikään sanoa äänestäjille?". "Ai niin, EUROa ja EU:ta pitää haukkua, pitää Kreikkaa, Portugalia, Espanjaa ja Italiaakin esillä lapiotyön kohteena. Ja Saksan syyksi pitää laittaa osa ja hallituksen voi perr...ja sen ja sen..."

Jatkakaa samaan malliin!

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Kesää ja sen mahdollisuuksia mm. markkinoita ja kesätapahtumia ei osattu hyödyntää kunnolla."

Harmittelee plokissaan Soini, joka viime aikaisista haastatteluistaan päätellen tähtää seuraaviin presidentinvaaleihin: ei haastattelua, jossa Soini ei puhuisi ulkopolitiikkaa ja korostaisi olevansa ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja.

Soinin syyttävä sormi osoittaa siis puolueen tomppeleihin, hönöihin ja huru-ukkoihin.

http://iltalehti.fi/uutiset/2014040318174157_uu.shtml

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset