Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Anonymiteetti todistajalle

On monia henkilöitä, jotka virkatehtävien hoitonsa takia saattavat joutua todistamaan yksityishenkilönä. Näitä ovat ensihoitajat, pelastajat ja poliisit. Joskus jutut ovat sellaisia, että ko. henkilöiden henkilöllisyyttä olisi syytä suojata koston mahdollisuudelta. Nyt asian puolesta on laadittu nettiadressi, joka löytyy seuraavasta osoitteesta: http://www.adressit.com/todistajan_anonymiteetti_ensihoidon_pelastuksen_... Tavoitteena on lakimuutos, joka mahdollistaisi nimettömänä todistamisen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän Punakuono kuva
Petteri Olander

Nimettömän todistajan todistusarvo on yhtä suuri kuin sen kuuluisan naapurinrouvan,joka oli kuullut,että...

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Olanderin Petteriä varmaankin kiehtoo todistaa omalla naamallaan ja nimellään liivijengiläistä vastaan, kun käräjäsalin ulkopuolella pörrää 50 motoristia...

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Kannatetaan! Lääkintähenkilökuntaan kohdistuvista rikoksista ei edes rangaista kovennetulla asteikolla, kuten poliisiin kohdistuvista.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Voitte liittyä tähän anonyymien ilmoittajien suureen joukkoon jonka turvin kaiki naapurin juoruakat ja kateelliset voivat kanssaihmisistään ilmoituksia tehdä.

Lainvastaisesti näitä innokkaita joilla ei omaa elämää ole,palkitaan ottamalla todesta heidän katkeruudestaan sikiävät taruilut.Nyt saa ja on mahdollista ilmoittaa es.naapurista joka sorkkaraudan omistaa,sillä kun voi tehdä vaikkapa murron.Rekistereissä joita pidetään voi olla kuka tahansa,niistä ei ilmoitella postin kautta jos olet sinne "päässyt"

Silloin tulee salaiset tietolähteet arvoon arvaamattomaan kuka takaa sen että oikeus toteutuu ja pysytään tosiasioissa.Ettei käy kuten lastensuojelussa joka totena kirjaa valheita raportteihinsa joiden perusteella vapausrangaistukseen passitetaan tuhansia lapsia.

Ameriikassahan tosin on suojeluohjelmat jos hengenvaara on ilmeinen.Taitaapi muuten olla Suomessakin..ainakaan lastensuojelussa ei ilmoiteta ,jos on tiedossa edes rehellisesti omalla nimellään ilmiannon tehnyttä,jos siitä olisi ilmeistä vaaraa ilmoittajalle.Ei riitä syyksi jos menee naapurin kanssa välit poikki tms.

Vaara pitää olla vakava ja todellinen.Muutoin on ilmoittajan nimi tultava tietoon.

Poliisi on jo virkansa puolesta alttiina vaaralle.Terveydenhoito jne.henkilökunta ja heidän asemansa todistajina..Mitä tarkoitat,lähemmin?Vaikkapa joku esimerkki?

Juhani Penttinen

Pelastushenkilöstön osalta kannatan muutosta.

Poliisin osalta en kannata.Poliisia suojaa nyt jo ankarampi lainsäädäntö heihin kohdistuvista rikoksista. Jos ei kykene todistamaan niin ei pidä hakeutua tehtävään.

Käyttäjän hapotusjahapatus kuva
Anttijuhani Tuominen

Onko yhtään esimerkkiä, että tällaista "kostamista" olisi tapahtunut? En ole ainakaan itse kuullut tällaisesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset