Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Kataisen avustaja kommentoi Hornet-sotkua

Pääministeri Kataisen avustaja Antti Vänskä ilmoittaa IS:lle, ettei pääministeri ole tavoitettavissa kommentoimaan asiasta. – Hänen taannoinen toteamus asiasta pohjautui ensinnäkin hänen saamaansa tietoon siitä, että ilmatilaa loukanneet koneet on tunnistettu ja toisekseen hänen siihen mennessä tavoittaneen informaation pohjalta muodostamaansa käsitykseen tavasta, jolla Suomen ilmatilaa loukanneet venäläiskoneet tunnistettiin, Vänskä kertoo tekstiviestin välityksellä. – Itse ilmatilaloukkausasiasta on puolustusministeri Carl Haglund sittemmin tänään todennut julkisuuteen sen, mitä asiasta todettavissa on, Vänskä viestittää. IS http://m.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288695454960.html ... Katainen siis eli olettamuksessa, että koneet tunnistetaan tarkistuslennolla. Aika huolestuttavaa kuitenkin, että pääministeri voi saada hänelle toimitetusta informaatiota sellaisen kuvan kuin josta aamuinen blogikirjoitukseni kertoo. - Katainen narrasi Hornettien lennosta ilmatilaloukkauksessa: http://jarmonahkamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/169372-katainen-narrasi-h... Katainen totesi, että Hornetit olivat siivellä tunnistamassa alta aikayksikön, kun siihen tosiasiassa meni 4 tuntia!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Tässä yksi Kataisen perättömistä lausunnoista asiaa koskien:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-128869537036...

Pentti Järvi

Uskomattoman typerä piäminister.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Mitä tunnistamista niissä venäläisissä kuljetuskoneissa oli? Koneiden miehistöthän ilmoittivat itse tunnistetiedot, sijainnin ja väistöliikkeen syyn aluelennonjohdolle.

Hornetin paukuttelu neljän tunnin miettimisen jälkeen, kun venäläiskoneet olivat jo Kaliningradin kentällä lastaamassa, oli NATO-kiimaisten provokaatio.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Pääministerin narraushan tässä kiinnostaakin. Pääministeri EU kiimassa unohtaa Suomen puolustamisen.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Pääesikunta selvittää Kataisen Hornet-sotkun syyt: http://m.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288695480885.... "Tilannekuvassa on ollut epäselvyyksiä".

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Kait se on sitä vastuunkantoa kun ei reakoida kuin joka kolmanteen ilmatilanloukkaukseen valtiontalouden nimissä...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset