Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Digilehti vs. paperilehti

Uutisissa oli juuri, että Ranska alentaa digilehtien arvonlisäveron 2,1 prosenttiin. Suomessa digilehtien ALV on 24%, kun se sanoma- ja aikakausilehdissä on 10%.

Olen suhtautunut epäilevästi digilehtiin, mutta nyt kun olen lukenut kuukauden sellaista niin en luopuisi siitä. Tilasin siis Keskisuomalaisen sähköiset palvelut (digilehti) 26 euron lisämaksusta vuodessa verrattuna paperilehden kestotilaukseen, joka oli 325,54 €/vuosi. Digilehden vuositilausmaksu on 235,39 euroa erikseen tilattuna.

Koska taloudessa on henkilö, jolle tietokoneen käyttö ei ole luontevaa niin hänelle paperilehti puoltaa edelleen paikkaansa. Itse, kuten sanoin koen digilehden verrattomana sillä, sitä voi lukea niin kännykästä, tabletista kuin tietokoneeltakin. Se on aina mukana ja se on joustava tapa lukea lehteä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Maakuntalehtien merkitys korostuu tietenkin siinä, että ne välittävät paikallisuutisia ja -tapahtumia toisin kuin valtakunnalliset lehdet, eikä mainoksiakaan voi vähätellä.

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Ranskassa uskotaan sivistykseen, Suomessa verotukseen ja sääntelyyn. Täällä vain tietyillä tahoilla on lupa tiedottaa hallinnolle suotuisista asioista ja kartelli murtuisi veronalennuksella. Hyvät veljet petettäisiin.

Pekka Iiskonmaki

Onko tuo ALV 24% edes riittävä taso? Olen ymmärtänyt, että sitä pitää korottaa ja laajentaa elintarvikkeisiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset