Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Luonnonvoimia ei ole kesytetty

Sandy myrsky on iskenyt USA:n itärannikolle ja ainakin 11 ihmistä on jo kuollut. Kanadaa vavisutti jo toinen maanjäristys aikaisin tänä aamuna Suomen aikaa. Vaikka ihminen pyrkii hallitsemaan elinpiiriään ei se näille ilmiöille voi mitään. Aivan samalla tavoin meitäkin voi uhata tulvat rankkojen sateiden seurauksena tai lumikaaos myrskyn jälkeen. Ja kukapa ei pelkäisi kesäisiä ukkosia. Jotain on siis vielä ihmisen hallinnan ulottumattomissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Saimaan latvavesien pinta on lähes metrin ylempänä kuin pari vuotta sitten. Saunavedet on todella helppo koukata verrattuna parin vuoden takaiseen tilanteeseen. Mieleen tulee tosin, että jos tulee yhtä sateinen vuosi kuin tämä, niin minne ihmeeseen ne vedet mahtuvat. Osa mahtuu varmaan kesämökin perustuksiin ja alaville pelloille.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Ihan hyvä vaan, ettei ihminen ole ehtinyt kesyttää luontoäidin voimia, on ainakin jotain mikä saa ihmisen vielä nöyräksi.

Jouko Koskinen

Ne on noi ydinvoimalat ja minkkitarhat kun vetää puoleensa kaikki sateet, tulvat, tsunamit ja maanjäristykset. Lopetettava heti.

Mink Farm Wisconsin:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thum...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset