Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Jytky II kunnallisvaaleissa Perussuomalaisille

Päivän Iltalehti ennustaa Perussuomalaisille 16,3 prosentin kannatusta kunnallisvaaleissa. Vähän aikaa sitten tehdyssä Helsingin Sanomien kyselyssä Perussuomalaisten kannatus oli 16,8 prosenttia. Todellisuudessa Perussuomalaisten kannatuslukemat ovat jo 20 prosentin tuntumassa ja luvassa on siis Jytky kunnallisvaaleissa.

Perussuomalaiset ovat ainoa isänmaallinen puolue ja kansa on tämän huomannut, siksi kannatuskäyrät ovat nousussa. Holtiton rahanjakoa EU:n rupumaihin on saamassa suomalaiset takajaloilleen ja uurnilla on luvassa ruuhkaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Joo, 1500 perussuomalaista valtuutettua...ainakin...eikö?

Käyttäjän optimisti kuva
Juhani Niinipuu

Aika tyhmä saa olla, jos äänestää KUNTAvaaleissa perussuomalaisia, EU-politiikan vuoksi.

Käyttäjän oiskonoin kuva
Juhani Kautto

Totta toinen puoli. Onhan siinä sekin katsontakanta, että nykyisen EU-politiikan kannattajient/eteenpäin viejien voidaan ajatella jatkavan samalla linjalla (päätöksenteon järjettömyydessä) myös kunnallistasolla.

Johan Lom

"Päivän Iltalehti ennustaa Perussuomalaisille 16,3 prosentin kannatusta kunnallisvaaleissa. Vähän aikaa sitten tehdyssä Helsingin Sanomien kyselyssä Perussuomalaisten kannatus oli 16,8 prosenttia. Todellisuudessa Perussuomalaisten kannatuslukemat ovat jo 20 prosentin tuntumassa"

Yksi gallup sanoo 16,3, toinen 16,8, eli mahtuvat samaan virhemarginaaliin. Jarmo Nahkamäki sanoo, että "todellisuudessa" 20%. Onko sinulla suora yhteys yläkerran ukkoon, jolta saat luottamukselliset tiedot?

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Muuuu,sano Isontalon pikkusonni kun ei ylettänt.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Isänmaallinen puolue ottaisi sen homman vastaan mistä voi isänmaan hyväksi tehdä jotain vaikka kaikki teot mitä joutuisi tekemään ei mielyttäisi.
Varsinkin silloin jos olis saanut ison kannatuksen kansalta.

Käyttäjän AnttiKoskela kuva
Antti Koskela

1) EU- tai euroasioista ei päätetä kunnallisvaltuustoissa (tosin keskiverto persuäänestäjä ei välttämättä tiedä tätä)

2) Persujen ehdokasasettelu on ongelmaista. Tarjolla on kylähulluja ja kaikki puolueet läpi käyneitä änkyröitä, mutta halutaanko heitä ehdolle?

3) Aika iso osa maasta on kepulandiaa tai RKP-områdea, joissa muita puolueita ei käytännössä ole, eikä näin persujakaan.

Jytky II jää tulematta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset