Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Kansalaiset hiljaa tai markkinavoimat hermostuvat

Kuin yhdestä suusta nyt Katainen, Rehn ja Stubb vaativat kansalaisia pidättäytymään lausunnoistaan, sillä siitä eivät markkinat tykkää. Nyt suomipojan ja –tytön suuta tukitaan oikein kunnolla. Me ollaan jo Neuvostosensuurissa hyvät ystävät! Vielä ei puutu kuin maatuskojen kojut katujen nurkilta, jossa myydään töppöstä ja tumppua.

Meitä viedään kuin kuoriämpäriä kohti liittovaltiota ja kansaa vaaditaan olemaan hiljaa. Tälle markkinavoimien palvonnalle tulee vielä loppu ja se loppu on hyvin lähellä. Se voi olla siinä, kun Kreikka pyytää lisää aikaa ja kolmatta tukipakettia. Sitten näiden sokeiden Kreettojen silmät aukenevat ja nähdään kuinka kansa onkin ollut oikeassa.

 

YLE – Turha spekulointi vahingoittaa Suomea sanoo Katainen

 http://yle.fi/uutiset/katainen_varoittaa_vahingoittamasta_suomen_etua/6267271

ILTALEHTI Olli Rehn; Suomen mainetta pilattu europuheilla

 http://www.iltalehti.fi/talous/2012082315987179_ta.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Harri Rautiainen

"Kansalaiset hiljaa tai markkinavoimat hermostuvat"

Valtaapitävien vaatimus on turhaa. Markkinat tietävät ja ennakoivat kaiken. Jopa senkin, että jos kansalaiset yht'äkkiä ovat hiljaa, niin siihen on joku koira haudattuna.

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

No äänessä oleminenhan on oikeasti se ainoa oikeus, joka meillä sentään vielä jossain määrin on.

Eikun lisää volyymiä!! ;-)

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Siis ihan totta, mitä olisi tehtävissä kansalaisten herättämiseksi?

Vaikka nyt muut Pohjoismaat eivät euromaita olekaan, niin niidenkään kansalaiset eivät halua mihinkään EU:n liittovaltioon. Olisiko jotain tehtävissä yhdessä?

Veikkaan että joanin päivänä olemme siinä jamassa että kaikuu se huuto:
Nyt on pakko tämä liittovaltio tai muuten,,, Tehdään siitä mahdollisimman oikeudenmukainen, nyt kun muuta tietä ei ole näkyvillä.

Myöhäistä se on sitten alkaa vastustusta kaapimaan yhteen. EU-vastaiset pienpuolueet kuten Muutos ja Itsenäisyyspuolue ovat varattomia kun ovat ilman puoluetukia. Miten tärkeää perusSuomalaisille tämä liittovaltion vastustaminen on? Entä miten on keskustalaisten laita asissa?

Pari vuotta sitten herätti Veikko vs Vaxholm ryhmä facebookilla yli 12 000 ihmistä muutamassa viikossa vaatimaan yli rajojen Veikolle paikkaa Suomikodissa Tukholmassa. Presidenttikin jo sotkeentui ja sanoi muutaman sanan.

Siis miksi ei saataisi yhteistä pohjoismaista kansanrintamaa aikaiseksi tuollaisen EU:n liittovaltion vastustamiseksi jos todella haluttaisiin?

Sitä pitäisi alkaa puuhaamaan jo nyt mutta vaatisi että olisi edes joku puolue käytännössäkin (eikä vain puheissa) tarpeeksi paljon kiinnostunut ottaakseen yhteyttä muihin EU-kriittisiin puolueisiin Pohjolassa.

Toivoisin että jo tännekin tulisi ideoita siitä miten tuollainen väkivallaton poikkipoliittinen kansalaisrintama olisi toteutettavissa!

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

Juu , ollaan vaan hiljaa ja pistellään uurnaan hiukan erilaiseja numeroita kui mitä on pyydetty pistämään.

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Lainauksia annetuista linkeistä:
"Pääministeri Jyrki Katainen kehottaa suomalaispoliitikkoja pidättäytymään tarpeettomista spekulaatioista, jotka koskevat mahdollista eroa eurosta."
"Rehn kovisteli keskiviikkona suurlähettiläspäivillä Helsingissä reippaasti suomalaispoliitikkoja, jotka ovat antaneet ymmärtää "Suomen avaavan pelin erollaan eurosta"."

Missä kohdassa _kansalaisia_ vaaditaan olemaan hiljaa, kuten blogisti väittää?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset