Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

Missä vakuudet Urpilainen?

Espanjalle kerrotaan myönnetyn 30 mrd. euroa väliaikaisesta kriisirahastosta. Urpilainen ilmoitti suureen ääneen aiemmin, että mikäli väliaikaista mekanismia käytetään Suomi vaatii vakuuksia. Nyt on käytetty, joten missä ovat Suomen vakuudet? Taisi olla pelkkää retoriikkaa koko Urpilaisen puhe, sillä tässä käy samalla tavalla kuin Kreikankin kanssa – vakuudet saadaan vain murto-osalle tuesta ja sekin pimitetään kansalta julistamalla sopimus salaiseksi.

Urpilainen tuhoaa vielä Suomen ja jälkipolvet saavat tästä kaikesta loppulaskun maksettavakseen. Ei kansakoulunopettajan taidoilla voikaan finanssitaloutta johtaa. Muutos on saatava ja se tapahtuu vaaleissa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Heli Hämäläinen

Minä olen ymmärtänyt, että tämän hallituksen hallitusohjelmassa edellytetään vakuuksia rahoille, joilla ei ole velallisen velkana senioriteettiasemaa.

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/262563...

Odotan innolla hallituksen tiedottamista tässä asiassa.

Sirpa Abdallah

Mikäli TalousSanomien uutinen pitää tarkalleen paikkansa niin Jutta näyttäisi suostuneen ERVV:stä lainoituksen ilman vakuuksia.

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/07/10/...

"Tuki kanavoidaan väliaikaisen kriisirahaston ERVV:n kautta. Juckerin mukaan Espanjan valtion ei tarvitse antaa vakuuksia lainoille, jotka myöhemmin myönnetään Euroopan pysyvän vakausmekanismin EVM:n kautta sen aloitettua toimintansa."

Käyttäjän Banjaljubitel kuva
Vesa Suonmaa

Kotimainen keltainen media yrittänee vaieta tämän kertaisen "vakuudettomuus"-sotkun vedoten lomakauteen...

Jutta kiemurtelee ja selittää.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

On täysin turhaa edes puhella vakuuksista, kun kreikka-vakuudetkin olivat niin surkeat, ettei hallitus iljennyt niitä edes julkistaa. Eli käytännössä nolla-vakuudet, jotka sorvailtiin vain ja ainoastaan peittelemään Urpilaisen vaalipetosta äänestäjilleen (=vaalilupaukset/niiden toteuma). Tällä haettiin vain sumutusta sille, että demarit hyökkäsivät hallitukseen tekemään täsmälleen päinvastaista politiikkaa, mitä ennen vaaleja vastustivat.

Käyttäjän Banjaljubitel kuva
Vesa Suonmaa

ei varmaan yllätä ketään..

http://www.taloussanomat.fi/sivu.php?page_id=1

..katta vain pienen prosenttiosuuden...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset