Itsenäinen ajattelija Elämmekö unessa?

20 000 loma-asuntoa Fuengirolasta suomalaisille

Costa del Solin aurinkorannikolta takuuksi Espanjan tuelle loma-asunnot suomalaisille. Jutta Urpilaisen tulisi nyt ottaa agendakseen ajaa suomalaisten etua ja saada kunnon vakuudet. Asuntokuplan puhjetessa Espanjassa saa sadalla tonnilla riittävän asunnon lomanviettoon. Kokonaisvastuiden ollessa n. 2 mrd. euroa saadaan asuntoja peräti 20 000 kappaletta ja kuukauden lomajaksolla saadaan kävijöitä jo n. 200 000 . Kyllä minä veronmaksajana olen tähän valmis, kun kaamosaikaan pääsee kuukaudeksi Espanjan lämpöön. Kiitos Jutta ja Jyrki jo etukäteen!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Ei se kuule käy semmonen itsekkyys. Eilen toitotettiin uutisissa miten Suomi on saanut itsekkäillä toimillaan häirikön maineen eu:ssa. Luultavasti espanjan vakuuksien kanssa käy samoin kuin kreikan kanssa että vähän maksetaan että saadaan olla mukana.

Lasse Laaksonen

Kannatan. Olen just hommaamassa Thaikusta, mutta Espanja taitaa olla lähempänä. Joko yhden luukun palvelupiste on perustettu vai saanko tuet sitä varten ja minä perustan sen, tai kaksi luukkua, yksi Suomeen yksi Espanjaan?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset